Skip to main content

Onze diensten

01.
Pleisterwerken bij nieuwbouw

U zoekt een ervaren en betrouwbare uitvoerder van pleisterwerken .  Bepleistering is een vast onderdeel van iedere nieuwbouw. En u zal het maar meemaken dat een eindafwerking, zoals betegeling, vloeren, plinten, inbouwkasten, … niet het gewenste resultaat geeft omdat de verrichte pleisterwerken niet naar behoren uitgevoerd waren.

Bova bespaart u deze frustratie. Onze pleisterwerken worden te allen tijde tot in de details met respect voor gemaakte afspraken uitgevoerd. Bjorn gebruikt steeds de meest gepaste werkwijzen en hoogwaardige materialen.

 • Maatwerk en exclusievere pleisterwerken mogelijk.
 • Eén van onze troeven is onze passie voor het vak, we houden van uitdagingen zoals het uitbepleisteren tussen draaitrappen, bogen en eiken balken.
 • We werken met een lijnlaser om te verzekeren dat al onze werken waterpas gebeuren. Dit is van uiterst belang voor verdere werken zoals het plaatsen van de keuken en de deuren.

02.
Vochtbestrijding

 • Last van schimmels of vocht in uw woning? We analyseren het probleem en bieden een oplossing op maat. Een vochtig huis is ongezond, met hulp van een professional beschermt u uw woning en uzelf. Een huis met vocht daalt in waarde. Kopers worden gauw afgeschrikt wanneer de woning vochtproblemen vertoont, nochtans is dit gemakkelijk op te lossen dankzij onze expertise in het injecteren van muren.
 • Waarom de muren injecteren?

  Opstijgend vocht is een vervelend probleem dat meestal veroorzaakt wordt door het ontbreken van een waterkering of een gebrekkige werking ervan. Hoewel het vooral bij oudere huizen voorkomt, zie je het ook vaak terugkomen bij nieuwere woningen met fouten in de waterkering.

  Door een ontbrekende of slecht werkende waterkering kan grondvocht in de muren trekken. Dat opstijgend vocht kan nare gevolgen hebben:

  • Gezondheidsklachten: denk aan allergieën of klachten aan de luchtwegen.
  • Aantasting van de muurafwerking: verf, behang, pleisterwerk, … kan loskomen. Ook schimmel- en vochtplekken op zowel de binnen- als buitenmuren zijn een duidelijke indicatie van opstijgend vocht.
  • Muffe geur: vochtproblemen zorgen voor een muffe geur in huis.
  • Schade aan de constructie van de woning: het begint met muffe geurtjes, schimmel- en vochtplekken, maar opstijgend vocht kan ook onherstelbare schade aan de constructie van de woning veroorzaken.

   

03.
Renovatie pleisterwerken

Pleisterwerken vormen immers de basis voor de afwerking van uw wanden en plafonds.
Goed uitgevoerde pleisterwerken zorgen er namelijk voor dat u een mooi egaal werkoppervlak krijgt om de finishing touch aan te brengen.

Professionele pleisterwerken door een ervaren stukadoor kunnen uw oude woning compleet
transformeren.

U zoekt een specialist voor pleisterwerken of bepleistering voor een renovatie ? Dan kunt u rekenen op de expertise, werkijver en jarenlange ervaring .

Bent u aan het renoveren of uw woning aan het opknappen? Dan wil u waarschijnlijk zo snel mogelijk starten met het schilderen of behangen. Maar voor u de kwasten en behangtafels bovenhaalt, is het belangrijk dat u de binnenmuren en plafonds eerst goed egaliseert. Of liever, laat egaliseren, want dit is werk dat u beter overlaat aan een professionele stukadoor!

04.
Cementwerken

 • Bouwt u of verbouwt u een woning? Voor perfect afgewerkte cementwerken kunt u bij Bova
  terecht. We werken bovendien uitsluitend met kwalitatieve materialen

  Dient u cementwerken uit te voeren bij het bouwen of verbouwen van uw woning? Bij Bova pleisterwerken kan u terecht voor al uw cementwerken, klein of groot. Wij raden vaak een cementlaag aan als ondergrond, niet enkel om te egaliseren, maar ook om het geheel waterdicht te maken. Voor ruimtes zoals badkamers, douches maken wij vooral gebruik van cementpleisters.. Deze bevat een waterafstotend cement waarmee muren waterdicht kunnen gemaakt worden.

  Bova kiest ervoor om te werken met  kwalitatieve materialen te werken

   

05.
gyplat /gyprocwerken

Gyplat platen

Gyplat stucplaten zijn samengesteld uit een kern van onbrandbaar gips, omhuld met speciaal, sterk karton. Gyplat stucplaten zijn basisplaten die als pleisterdrager voor gips bepleisteringen dienen. Pleisterdragers worden gebruikt voor verlaagde plafonds en schuine dakkanten mee te bepleisteren. Wij kunnen hiervoor werken met Gyplat en Stucanet.

Ideale basisplaat voor bepleisteringen waar het niet mogelijk is om rechtstreeks op de bestaande ondergrond te pleisteren.Zijn geschikt voor alle situaties waar niet rechtstreeks kan worden bepleisterd.

In het bijzonder als afwerking onder houten vloeren en daken .Ronde langskanten voor een betere verankering van de gipspleistersoptimale hechting van de bepleistering door gebruik van een speciaal karton.

Gyproc platen

Wanden bekleed met gyproc-platen geven alle flexibiliteit om nieuwe ruimtes in te richten of te verbouwen.

De nieuwe gepatenteerde technologie gebruikt bij de ontwikkeling van de Gyproc -platen maakt het mogelijk om voorwerpen tot 15 kg per ophangpunt op een heel eenvoudige manier op te hangen door simpelweg een spaanplaatschroef met een diameter van 5 mm te gebruiken.

Het bevestigen van gordijnroedes, flatscreens, wandrekken, kastjes, schilderijen,… wordt echt kinderspel.